VisiChat bij YourSteamHosting

 

YourStreamHosting bied een uit gebreid VisiChat 3.1.0 aan door het inbouwen van de mediaplayer maakt het nu mogelijk te cammen. spelletjes te spelen, video's te delen, Youtube links met elkaar te delen.

Onze chats zijn met SSL beveiligd en heeft u UNLIMITED room gebruik met een UNLIMITED gebruikers de chat maakt gebruik van SSD en onze chat is beveiligd tegen anti DDOS aanvallen.

Standaard in onze diensten zit 24/7 support en krijgt u alle hulp die u nodig bent van een van onze

mederwerkers bij YourStreamHosting

 

Kosten : € 3,50 per maand ACTIE PRIJS

De mogelijkheden met VisiChat 

 

Bent u altijd opzoek geweest naar een leuke webcam chat met muziekplayer voor u eigen website, zoek dan niet langer en lees wat er wel niet mogelijk is met onze VisiChat. Met onze chat is het mogelijk het Thema geheel na eigen in te stellen, meer Smilly's of ben jij liever een spelletjes persoon? ook daar hebben wij aan gedacht eventueel kunnen wij SWF games in uw adminpanel programmeren, ook krijg je volledig toegang tot het administrator login waar jij nog eens alles rustig kan lezen en aanpassen, Bent u toch niet 100%  tevrenden neemt u dan via onze klantenservice contact met ons op.

Ook is het mogelijk om voor uw radiostation een verzoekbutton of een dj-login in de chat te plaatsen zo blijven uw bezoekers langer op uw website hangen.

Check hier of jouw domein beschikbaar is